Officials & Clubrecords

Als zwemclub zijn we afhankelijk van officials. Zonder deze mensen kunnen de zwemmers niet deelnemen aan wedstrijden en kunnen we als club zelf ook geen wedstrijden organiseren. Er zijn diverse official functies; tijdwaarnemer, keerpuntcommissaris, jury, starter, kamprechter of scheidsrechter.

Om deze functies uit te mogen oefenen is het nodig om eerst een cursus te volgen via de KNZB. Mocht je interesse hebben dan wordt dit voor je vanuit De Berkelduikers geregeld. Nadat de cursus succesvol is volbracht gaat men een paar keer per jaar als official aan de slag. Als zwemclub hebben we een groep enthousiaste officials. Dit neemt niet weg dat we elk zwemseizoen weer nieuwe mensen nodig hebben. Waar wacht je nog op….

Wil je meer informatie, of je meteen opgeven: klik hier!

Doflijnwedstrijden

Ieder seizoen zijn wij op zoek naar ouders die tijdwaarnemer willen zijn bij de Dolfijnwedstrijden. Het betreft het klokken van een 5-tal zwemwedstrijden van de recreantenafdeling. Na een korte instructie en in de praktijk oefenen aan het bad ga je zelfstandig aan de slag. De vereniging zorgt voor een stopwatch en ondersteuning. Informatie en aanmelden bij Linda.

Clubrecords Heren vanaf 01-01-2023 
Clubrecords Dames vanaf 01-01-2023
Berkelduikers logo WIT

Volg De Berkelduikers op onze sociale kanelen en mis niks!

Contact

Zutphenseweg 110
7241 SG Lochem
Nederland


info@berkelduikers.nl
www.berkelduikers.nl

© 2023 De Berkelduikers | Website door SYGIT.NL