24  DSF7241 bewerkt
Schrijf je in voor 11 juni! Clubkampioenschappen
Clubkampioenschappen 2023 b4d3894f

Schrijf je in voor 11 juni! Clubkampioenschappen

Hallo allemaal,

Op zaterdag 1 juli gaan we weer zwemmen voor de clubkampioenschappen 2023 van de Berkelduikers.

Een evenement waarbij alle leden van de zwemvereniging, zowel recreatief, als op selectieniveau onderling strijden voor verbetering van persoonlijke records en om het clubkampioenschap!

Komt allen en ga de uitdaging aan!

Het programma is als volgt:

Image006 1

Het middagprogramma start om 16.30uur in de Beemd met inzwemmen en om 17.00uur start de wedstrijd. Bij de familie estafette is een hele grote wisselbeker te winnen! Schrijf je samen met je familie in! Voorwaarde is wel dat je alle 3 uit dezelfde familie komt! Vergeet niet het geboortejaar van elke zwemmer door te geven! 

Graag horen we wie er mee wil doen op zaterdag 1 juli.

De opgaven willen we graag ontvangen vóór zondag 11 juni, 20.00uur, door een mail te sturen naar wedstrijdsecretariaat@berkelduikers.nl

Voor de Dolfijnen en de selectie geldt, dat de trainers je indelen na opgave. De Dolfijnen zwemmen de 25m of 50m (2 afstanden) en de selectie inclusief aspiranten, zwemmen de 50m of 100m (2 afstanden ’s ochtends en 2 afstanden ’s middags) Welke afstand is afhankelijk van je leeftijd.

De recreanten en dat zijn dus alle leden, die geen Dolfijnen of selectie zijn, kunnen opgeven welke 2 afstanden ze willen zwemmen. Dus of de 25m of de 50m.  

Mochten jullie vragen hebben dan horen we dat graag! Of via de mail of je kan mij (Albert) even aanspreken op het zwembad.

De opgave kan gemaild worden naar Marthy Stegemanwedstrijdsecretariaat@berkelduikers.nl.

En als je niet zwemt?! Maar toch een steentje wil bijdragen, laat dan even weten of je bij het keerpunt wilt staan, de kaartjes met zwemtijden wilt ophalen en naar de jury brengen en/of wilt helpen bij het bad opbouwen en opruimen. Vele handjes maken licht werk!!

Groeten,

Albert Bolink

Hoofdtrainer selectiezwemmen

Berkelduikers logo WIT

Volg De Berkelduikers op onze sociale kanelen en mis niks!

Contact

Zutphenseweg 110
7241 SG Lochem
Nederland


info@berkelduikers.nl
www.berkelduikers.nl

© 2023 De Berkelduikers | Website door SYGIT.NL