24  DSF7241 bewerkt
Mooie eindstand in de A-competitie voor de selectie zwemmers
IMG 20230422 WA0002 20706777

Mooie eindstand in de A-competitie voor de selectie zwemmers

Het afgelopen weekend hebben de selectie zwemmers de laatste wedstrijd van de A-competitie gezwommen. Onder leiding van de gedreven en enthousiaste trainers hebben de zwemmers hun uiterste best gedaan. En met een heel mooi resultaat! In de eindstand van regio Oost hebben de zwemmers van de Berkelduikers een mooie 9e plek behaald! Top gedaan!

Tijdens deze wedstrijd hebben twee officials ook examen gedaan voor tijdwaarnemer 3. En ze zijn geslaagd! Heel fijn dat jullie dit gedaan hebben en we de komende wedstrijden gebruik kunnen maken van jullie tijd om als official op te treden tijdens (kampioens)wedstrijden. Gefeliciteerd Marian en Samantha!

De komende weken zullen vooral in het teken staan van de verschillende kampioenschappen en natuurlijk het jaarlijkse internationale zwemkamp in Nordhorn. Zwemmers, bedankt voor jullie inzet weer dit seizoen en voor de zwemmers die meedoen met de kampioenschappen, heel veel succes!

Maar ook een hele grote dank je wel voor de trainers, officials en vrijwilligers. Zonder jullie is het voor de zwemmers niet mogelijk om de wedstrijden te zwemmen. 

Berkelduikers logo WIT

Volg De Berkelduikers op onze sociale kanelen en mis niks!

Contact

Zutphenseweg 110
7241 SG Lochem
Nederland


info@berkelduikers.nl
www.berkelduikers.nl

© 2023 De Berkelduikers | Website door SYGIT.NL