• header zwemmen
  • ZWEMMEN

Basisgroep Zwemmen

Heb jij je zwemdiploma gehaald? Vind je het heel erg leuk om te blijven zwemmen? Wil je graag meer zwemslagen leren? En vind je spelen in het water ook helemaal top ?

Kom dan op dinsdagavond van 18 uur tot 19 uur met ons meezwemmen in de basisgroep. Dit is een hele gezellige groep zwemmers tussen de 5 en 10 jaar. We krijgen training van 8 trainers die zelf ook zwemmen en een aantal ook een sportopleiding volgen of hebben gevolgd. We leren meer over de zwemslagen en doen een heleboel verschillende opdrachten in spelvorm die ons helpen om de zwemslagen te verbeteren. Deze vooruitgang zien we in “Het DOL-FIJN boekje” en mag je af en toe thuis laten zien.

marin herben  6

Maren Herben, 6 jaar

Mijn broer zwemt bij de selectie en ik wilde na het behalen van mijn zwemdiploma ook graag bij de zwemclub. Gewoon omdat ik zwemmen heel erg leuk vind. In de training doen we veel verschillende opdrachtjes en ik vind het leren van de zwemslagen leuk. Ik vraag vaak aan mijn moeder wanneer ik weer mag gaan trainen. Ik train in een groepje van ongeveer 15 kinderen en krijg les van hele lieve trainsters Marieke, Kim en Merel.