We zijn weer begonnen…

De eerste zwem-trainingen van het seizoen zitten er al weer op! Vol goede moed en enthousiasme stonden de eerste Berkelduikers afgelopen maandag al op tijd voor de deuren van het zwembad.

Na een lange vakantieperiode, door onder andere de coronatijd, hadden veel zwemmers weer zin om aan de bak te gaan. Al waren hier en daar ook zwemmers die nog liever een weekje langer vakantie hadden gehad…Toen eenmaal alle lijnen en vlaggen gereed waren, konden de eerste zwemmers een frisse duik nemen in het zwembad.

Al snel bleek dat de trainers absoluut geen genade kenden voor de zwemmers. Door een pittig inzwem programma waren hier en daar al de eerste steuntjes en kreuntjes te horen; “Pfff, moet dat echt?” “Mogen we nog niet even 10 seconde meer rust?” maar trainers hielden zij voet bij stuk.

Dus als de echte doorzetters die De Berkelduikers zijn, zwommen ze stug door.Uiteindelijk was de training toch echt tot een eind gekomen, tot grote opluchting van sommige zwemmers. Het was een zeer geslaagde eerste training, iedereen heeft z’n uiterste best gedaan en mag super trots zijn op zichzelf. Op naar de volgende training!!!

Berkelduikers GO GO GO!!!

selectie