• header waterpolo
  • WATERPOLO

Zomervakantie

De laatste trainingen van dit seizoen vinden plaats op dinsdag 25 juli (dames/heren gezamenlijk) en woensdag 26 juli (jeugd).

Na de zomervakantie beginnen de trainingen voor de senioren weer op dinsdag 20 augustus / vrijdag 23 augustus, voor de jeugd op woensdag 4 september (op de gebruikelijke uren).

Fijne vakantie !

 

Aangepaste trainingstijden vanaf mei 2019

Omdat de competitie al afgelopen is, en Hemelvaart laat valt dit jaar, is besloten de trainingstijden per begin mei aan te passen.

Op dinsdag 30 april is de laatste reguliere training voor de senioren. Vanaf dinsdag 7 mei t/m 25 juni trainen de dames en heren samen van 20.15 tot 21.45 uur.
De jeugdtrainingen op woensdag gaan gewoon door t/m 3 juli. De trainingen op vrijdag (jeugd en senioren) vervallen na 26 april.

De trainingen zullen aan het eind van de zomervakantie hervat worden.

Verslag Minipolotoernooi 14 april

Het waterpoloseizoen werd op zondag 14 april afgesloten met een druk bezet minipolotoernooi in De Beemd.

Tientallen enthousiaste kinderen van verenigingen uit Lochem, Borculo, Doetinchem, Lichtenvoorde, 's-Heerenberg en Varsseveld streden op 3 velden tegen elkaar, daarbij aangemoedigd door tientallen ouders.
Het was een drukke maar zeer geslaagd middag voor deelnemers, publiek en organisatie.

14 april Minipolotoernooi in De Beemd

Op zondag 14 april organiseert De Berkelduikers een Minipololtoernooi in De Beemd.

Dit toernooi, voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, wordt gespeeld op kleine velden en met aangepaste spelregels.

Bij minipolo is het wedstrijdbad verdeeld in 3 wedstrijddelen. Hierdoor zijn de speelvelden aanzienlijk kleiner dan bij het volwassen waterpolo en krijgen de kinderen meer mogelijkheden tot balbezit.

Ook zijn de regels voor de allerjongsten met name de pupillen 3 wat aangepast, deze spelers spelen in het ondiepe water en mogen de bal nog met 2 handen vastpakken. Hoe ouder de kinderen worden hoe meer het spel gaat lijken op het echte waterpolo spel. De pupillen 1 zwemmen al in diep water en mogen de bal ook niet meer met 2 handen vast pakken.

Het minipolotoernooi op 14 april begint om 16.00 uur en zal tot ca. 18.00 uur duren

Niet alleen kinderen van de waterpoloafdeling, maar ook kinderen die recreatief zwemmen bij De Berkelduikers mogen aan het toernooi meedoen. Aan het toernooi wordt verder nog meegedaan door verenigingen uit Aalten (Natare), Borculo (BRC), Doetinchem (NDD), 's-Heerenberg ((Montferland) en Varsseveld (DOS).

 

Hervatting trainingen na de zomer

Vanaf 21 augustus worden de waterpolotrainingen weer hervat volgens het gebruikelijke rooster.

- dinsdag     21 aug. Dames 20.00 uur / Heren 21.00 uur
- woensdag 22 aug. Junioren + Minioren 18.00 uur
- vrijdag       24 aug. Junioren + Dames 19.30 uur / Heren 20.15 uur

Tot die tijd wensen wij iedereen een prettige vakantie.

  • 1
  • 2