• header zwemmen3 2
  • header waterpolo3
  • header zwemmen redden3

Eerdere Vrijwilligers in de Spotlights

Vrijwilligers in de Spotlights: Kick Vermeulen

Kick Vermeulen genomineerd voor de Vrijwilliger van het Jaar Verkiezing

IMG 2406 2Op 12 februari 2016 vinden de prijsuitreikingen van de Sportverkiezing Lochem 2015 plaats. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Sportraad Lochem. Nieuw is dat nu ook vrijwilligers in de prijzen kunnen vallen en hiervoor hebben wij Kick Vermeulen van de afdeling Zwemmend Redden voorgedragen.

Vrijwilligers in de Spotlights: Jan Westerink

verschillende instructuurs aan de rand van het badJan Westerink (helemaal rechts op de foto) is al 12 jaar enthousiast en actief lid van de afdeling Zwemmend Redden. Als vrijwilliger traint hij de jeugd en komt hij als Life Saver in actie bij bijvoorbeeld de Survival van Ruurlo en de Sinterklaasintocht. De afdeling Zwemmend Redden groeit en we verwachten binnenkort een tekort aan trainers. Jan heeft de handschoen met plezier opgepakt en heeft zich gestort op de opleiding tot instructeur die hij in de loop van 2016 hoopt af te ronden. Ook regionaal draagt hij zijn steentje bij en is hij namens de Berkelduikers lid van de RVR (Regionale VeiligheidsRegio).

Verder is Jan gek op zijn gezin, zijn Spaniels zijn passie, is hij lid van de kanovereniging en zet hij zich in voor het Rode Kruis. Daarnaast heeft hij ook nog tijd om te werken. Spannend en serieus werk bij Leemans Speciaalwerken waar hij verantwoordelijk is voor het munitievrij maken van gronden door het opsporen van oude munitie. En Jan, heb je nog een wens? "Ja, ik wil graag met Zwemmend Redden meer trainen in open water. Daar wil ik mij voor inzetten". Jan, met recht Vrijwilliger in de Spotlights!

Vrijwilligers in de Spotlights: Garald Jager

Gerald JagerIn de afgelopen periode heeft het bestuur naarstig gezocht naar een nieuwe voorzitter. Wij zijn als bestuur daarom erg verheugd dat we Gerald Jager bereid hebben gevonden de bestuurs-hamer ter hand te willen nemen. Gerald heeft zijn sporen reeds verdiend binnen de afdeling zwemmen en is erg begaan met onze zwemvereniging in de breedste zin van het woord. Per 1 oktober jongstleden heeft hij de hamer overgenomen van aftredend voorzitter Willem Kok, die een half jaar extra is aangebleven mede om de overdracht soepel te laten verlopen. Gerald zal de functie van voorzitter uitoefenen op ad-interim basis tot aan de volgende Algemene Leden Vergadering (ALV). Tot één week voor de komende ALV in maart 2015 kunnen eventuele kandidaten voor het voorzitterschap zich aanmelden. Tijdens de ALV 2015 wordt, d.m.v. stemming, de nieuwe voorzitter gekozen.

Met de invulling van de functie van voorzitter is, m.u.v. de vacature van penningmeester, het bestuur weer compleet. Indien we onze vereniging financieel gezond willen blijven houden is het van essentieel belang dat deze vacature wordt ingevuld. Ziet u het verenigingsbelang? of weet u iemand, meldt het dan bij één van de bestuursleden. Mocht u hierover tussentijds nog vragen hebben, stuur dan gerust een email naar voorzitter@berkelduikers.nl of spreek één van de bestuursleden aan op het bad.

Vrijwilligers in de Spotlights: Gerdien Robbertsen

005Gefeliciteerd! Gerdien Robbertsen haalt haar instructeursdiploma Zwemmend Redden.

Gerdien is eigenaar van Gym Vorden, is zwemonderwijzeres en in de zomermaanden Life Saver bij de Reddingsbrigade in Domburg. In haar vrije uurtjes zwemt ze fanatiek bij de afdeling Zwemmen. Als vrijwilliger werkt zij voor de afdeling Zwemmend Redden. Zij leidt zij met veel plezier de kinderen op voor het diploma junior redder en zwemmend redder.

Tot nu toe onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur, maar het afgelopen jaar heeft zij deze opleiding zelf met goed gevolg voltooid! Dit seizoen is zij verantwoordelijk voor de allerjongste kinderen. Zij hebben net hun diploma B of C gehaald en trainen nu iedere maandagavond met veel plezier bij "juf" Gerdien. Gerdien van harte gefeliciteerd met je instructeursdiploma. We zijn enorm blij met je inzet!

Social Media

Like ons op Facebook

Tweet

De Berkelduikers op Twitter

  • beemd