Van de Bestuurstafel

18 januari 2022
Vanaf zaterdag 15 januari 2022 worden alle trainingen hervat volgens de oorspronkelijke trainingstijden zoals vermeld op de bladzijde Trainingstijden. Veel Zwemplezier! Het Bestuur vermeld. 
Yes! Het zwembad is weer open. We mogen weer! Dat is hartstikke fijn, maar de nieuwe werkelijkheid heeft wel gevolgen.  We hebben de klus geklaard en velen van jullie hebben hopelijk weer het water van De Beemd gevoeld. Om dat volgens de officiële richtlijnen te doen was geen makkie. Steeds we
9 januari 2020
Eind 2019 is een mooi bedrag opgehaald met de Grote Club Actie. Dank aan allen die zich voor deze actie hebben ingezet. Julia en Pepijn hebben zoveel loten verkocht dat ze hiervoor een prijs hebben ontvangen: Julia mag een bezoek brengen aan het klimbos en Pepijn aan de bioscoop.
11 oktober 2019
Vandaag heeft onze penningmeester de cheque van Hart voor de Achterhoek in ontvangst genomen. Als bestuur zijn we blij met deze bijdrage! Hart voor de Achterhoek is een initiatief van de Rabobank waarmee de bank verenigingen ondersteunt.
30 juni 2019
Welkom op de nieuwe website van De Berkelduikers! In de komende tijd zullen er meer berichten en nieuwtjes op de site geplaatst worden. Ook zal de wedstrijdkalender gevuld worden met actuele wedstrijden en uitslagen. Kom snel terug voor meer actueel nieuws! Veel plezier bij het lezen. Bestuur en Com