PR Toppers

Deze twee toppers hebben twee weken geleden te horen gekregen de PR beker te hebben gewonnen en vandaag uitgereikt gekregen!!! Dit is een beker die aan het eind van het jaarlijkse zwemkamp wordt uitgereikt, maar in verband met covid-19 hadden deze dit jaar iets vertraging.

Het gaat hierbij om de meest grootste procentuele verbetering over alle wedstrijden en afstanden die iemand heeft gezwommen.
Emma Brummelman had de grootste verbetering van alle meiden, met een verbetering van wel 105.88%. Dit is boven de 100% omdat ze in haar 400m vrij ook nog een pr zwom op de 200m vrij als tussentijd. Een geweldige prestatie!
Mark Hiddink was de gelukkige in de heren categorie, met een verbetering van wel 70.27% stond hij boven aan de lijst en heeft hij zijn beker dubbel en dwars verdiend!

Ondanks het korte seizoen waren er toch nog mensen die er in andere categorieën uit sprongen. Zo had Nynke van Leeuwen wel 58 starts in dit hele korte seizoen heeft gemaakt. Na Nynke kwam Meyke Haytink met 52 starts en nummer 3 was Dana Eelderink, met 48 starts.
Bij de heren sprong Lars Haytink met kop en schouders boven de rest uit, met wel 70 starts in het seizoen had hij er 19 meer dan nummer 2, Finn Ooijman. Finn had 51 starts en op de derde plaats stond Rian Schoneveld met 44 starts.

Ook in de categorie meeste pr’s stond Meyke in de top 3, deze keer op de eerste plaats met wel 29 pr’s! Haar broer Lars Haytink stond ook op plek 1 met 33 pr’s in totaal.

In seizoen 20-21 begint iedereen weer opnieuw waardoor de kansen weer helemaal open liggen.

Berkelduikers GO GO GO!!!