Officials

Om onze sporters te kunnen laten deelnemen aan wedstrijden en om zelf wedstrijden te organiseren, zijn we afhankelijk van veel officials. De Berkelduikers kent gelukkig een grote groep mensen die bereid is een aantal keer per seizoen deze taak op zich te nemen als keerpuntcommissaris, tijdwaarnemer, jury, starter, kamprechter of scheidsrechter.

Deze mensen hebben hiervoor allen een cursus gevolgd, waardoor ze door ons in te zetten zijn. Wij kunnen altijd nieuwe officials gebruiken, want het blijft altijd moeilijk om voldoende mensen in te zetten bij wedstrijden. Wilt u een handje helpen, bent u bereid om hiervoor een korte cursus te volgen en enkele malen per jaar als official te fungeren, neem dan contact op met Netty Boers.

Dolfijnwedstrijden

Ieder seizoen zijn wij op zoek naar ouders die tijdwaarnemer willen zijn bij de Dolfijnwedstrijden. Het betreft het klokken van een 5-tal zwemwedstrijden van de recreantenafdeling. Na een korte instructie en in de praktijk oefenen aan het bad ga je zelfstandig aan de slag. De vereniging zorgt voor een stopwatch en ondersteuning. Informatie en aanmelden bij Linda.

Officials aan het werk
Toezicht houden