• header zwemmen3 2
  • header waterpolo3
  • header zwemmen redden3

28 september feestavond 20-jarig jubileum

Op 29 september 2018 bestaat onze zwemvereniging “de Berkelduikers” 20 jaar. En dat willen wij met jullie gaan vieren.
Met een drankje, een hapje en gezellige muziek moet het leuk worden voor jong en oud, voor alle leden, ex-leden, ouders van leden, officials,….

Wij zorgen voor de feestelijke aankleding, een welkomstdrankje en een ieder krijgt 2 munten voor een drankje en 1 muntje voor een hapje.
Vier jij het met ons mee ?

Bij aanvang van de feestavond is er een leuke act voor onze jongste leden (en ouders natuurlijk).

Om ca. 20:00 uur zal de wethouder van Sport een woord tot ons richten waarna de onthulling zal zijn van ons nieuwe verenigingslogo en
zal de nieuwe kledinglijn worden gepresenteerd.

Onze jubilarissen zetten wij deze avond ook in de bloemetjes.

Vier jij met ons mee ?

vrijdag 28 september 2018 - de Beemd
vanaf 18:00 uur. – tot ca. 23:30 uur.

Laat het ons weten, opgave graag voor 7 september door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de organisatie.

Judith Ruiterkamp, Petra Peters, Marian Bannink en Gerald Jager.