• header zwemmen3 2
  • header waterpolo3
  • header zwemmen redden3

Wij zijn per direct op zoek naar een Secretaris (m/v)

Ben jij diegene die ons kan helpen, weet jij iemand of wil je meer informatie, wacht niet en wend je zich tot één van de bestuursleden of stuur een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn per direct op zoek naar een Algemeen bestuurslid (m/v)