• header zwemmen3 2
  • header zwemmen redden3

Extra Algemene Leden Vergadering 1 november

Geachte leden,

Hierbij nodigen wij jullie uit voor een extra Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Berkelduikers op donderdag 1 november 2018 om 20.00 uur in de Beemd (1e etage) in Lochem.

De aanleiding voor het beleggen van een extra ALV is het (per direct) terugtreden van de voorzitter.

Zoals jullie weten is een vereniging een orgaan waarbinnen de leden gezamenlijk 1 doel hebben. Officieel besluiten alle leden welke koers de vereniging zal gaan. Vanuit de leden is er een dagelijks bestuur welke bij iedere vereniging tenminste moet bestaan uit: Voorzitter, Penningmeester en Secretaris.

Daarnaast schrijven de statuten van de Berkelduikers voor dat het bestuur ten minste 5 leden moet bevatten.

Met het aftreden van de voorzitter is er in principe geen dagelijks bestuur meer. Dit betekent dat alleen een Algemene LedenVergadering overblijft als orgaan om de vereniging te sturen.

Wij doen een nadrukkelijk beroep op alle leden van vereniging de Berkelduikers om bij deze vergadering dus aanwezig te zijn en gezamenlijk een nieuw bestuur te vormen.

De agenda is als volgt:

2. Mededelingen
  3. Verkiezing bestuursleden

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de Berkelduikers

28 september feestavond 20-jarig jubileum

Op 29 september 2018 bestaat onze zwemvereniging “de Berkelduikers” 20 jaar. En dat willen wij met jullie gaan vieren.
Met een drankje, een hapje en gezellige muziek moet het leuk worden voor jong en oud, voor alle leden, ex-leden, ouders van leden, officials,….

Wij zorgen voor de feestelijke aankleding, een welkomstdrankje en een ieder krijgt 2 munten voor een drankje en 1 muntje voor een hapje.
Vier jij het met ons mee ?

Bij aanvang van de feestavond is er een leuke act voor onze jongste leden (en ouders natuurlijk).

Om ca. 20:00 uur zal de wethouder van Sport een woord tot ons richten waarna de onthulling zal zijn van ons nieuwe verenigingslogo en
zal de nieuwe kledinglijn worden gepresenteerd.

Onze jubilarissen zetten wij deze avond ook in de bloemetjes.

Vier jij met ons mee ?

vrijdag 28 september 2018 - de Beemd
vanaf 18:00 uur. – tot ca. 23:30 uur.

Laat het ons weten, opgave graag voor 7 september door het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de organisatie.

Judith Ruiterkamp, Petra Peters, Marian Bannink en Gerald Jager.

Wij zijn per direct op zoek naar een Secretaris (m/v)

Ben jij diegene die ons kan helpen, weet jij iemand of wil je meer informatie, wacht niet en wend je zich tot één van de bestuursleden of stuur een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..